Loading...
//Daglig leder ansatt i Nordmøre og Romsdal brann og redning

Daglig leder ansatt i Nordmøre og Romsdal brann og redning

Styret i Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS hadde i dag konstitueringsmøte på Molde brannstasjon. På møtet ble brannsjef i Molde Alf Magne Smørholm tilbudt jobben som daglig leder i det nye selskapet.

– Et enstemmig styre besluttet å tilby Alf Magne Smørholm jobben som daglig leder i det nye selskapet og vi er fornøyde med at han takket ja til tilbudet. Det blir en travel tid fremover, men styret er optimistiske i forhold til at de nødvendige forberedelsene skal være ferdigstilte til oppstart av selskapet 1.1.2020, sier nestleder i styret Britt Rakvåg Roald.

Styret i Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS består av:

Styrets leder, Jan Gaute Bjerke

Styrets nestleder, Britt Rakvåg Roald

Styremedlem, Geir Blakstad

Styremedlem, Per Jostein Halset

Styremedlem, Eva Solstad Alme

Styremedlem/ansattrepresentant deltid, Frode Gravem

Styremedlem/ansattrepresentant heltid, Odd Magne Opstad

By |2019-09-25T14:55:29+00:00september 25th, 2019|Nyheter|0 Comments

About the Author: